понеделник, 22 януари 2024 г.

Такова брутално престъпление, извършено срещу собствения си народ от безродниците - комунисти, не е имало даже и по време на 500 годишния османски период.

 " Насилственото отнемане на земята, земеделския инвентар и добитъка от българския селянин е една от най-трагичните страници в българската история. Наложено е по съветски модел и се прилага и налага с най-брутални мерки - физически и морален тормоз, побоища, включително убийства и затвор.

От всичките страни, попаднали в съветската сфера на влияние след Втората Световна Война, само в България и СССР земята е иззета на 100 %, което е и една от главните причини за обезлюдяване на българските села. От началото на така наречената "Колективизация" - 1945 г. - до вътрешно партийния преврат, под съветска диктовка, през 1989 г. населението на българските села намалява с около 2,5 млн. души. (От 1990 до 2020 г. с около 500 хил. души.)

Такова брутално престъпление, извършено срещу собствения си народ от безродниците - комунисти, не е имало даже и по време на 500 годишния османски период. "




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.