Последователи

вторник, 8 август 2023 г.

Благодарение на Русия ,ние българите, сме изгубили 93400 км2 хилядолетни български земи с над три милиона души.

 РУСИЯ – ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА СЪСИПВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ ПРЕЗ 19, 20 И 21 ВЕК


Благодарение на Русия ,ние българите, сме изгубили 93400 км2 хилядолетни български земи с над три милиона души.

И това до 1913 година!!!!

А от 1989 година до днес българския народ бе намален СЪВСЕМ УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО с 2,5 милиона души от управляващите у нас руско болшевишки, колониални еничари .

И то по най жестокия и мъчителен начин - с тормоз ,глад и мизерия!!!!

С ниски заплати и високи данъци.

Една жестока и убийствена истина ,която трябва да се повтаря всеки ден ,за да стигне до всеки българин у нас и по целия свят и за да няма луди ,дебилни и безродни откачалки, които да канят най-големия ни враг пак да ни "освобождава" с разни дългосрочни заробващи договори, с жестоки енергийни монополи и многогодишни зависимости.

„Освободителят“ ,който е "освободил " 93,4 х.км2 изконни български земи от БЪЛГАРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ и ги е подарил на нашите комшии заедно с българите там!

Днес на целият български народ е известен печалният факт, че нашето любимо Отечество България граничи със себе си, т.е. с изконни български земи , населени в миналото предимно от българи. Повечето българи също така знаят ,че цялото българско землище в началото на 19 век е възлизало на 215 000 км2, от които в рамките на нашата Родина са останали малко повече от половината - 111 000 км2.

Но малко българи знаят печалният факт, че отнемането на преобладаващата част от загубените територии българска земя, възлизащи на 93400 км2, е резултат от последователната многовековна УБИЙСТВЕНА, по думите на великия Раковски антибългарска политика на руските държавници!

Ето и хронологията на хищническото ограбване на земите на българския народ:

1. В резултат на Одринския мир между Русия и Турция от 1829 г. и в резултат на помощта на Русия за Турция през 1833 г., българските земи по поречието на река Тимок са дадени на Сърбия. По късно след Сан-Стефанския договор Русия отнема от Турция населения предимно с българи район на Нишко, Лесковатско, Пиротско и Вранско и го подарява пак на Сърбия!

Общо са отнети 14600 км2 български земи заедно с българите там и са подарени на Сърбия, която веднага започва сърбизирането на българите от тези територии!

2. Съгласно Сан Стефанския договор от 1878 г. ,Русия отнема от Турция Северна Добруджа, територия от 15500 км2 и я подарява на Румъния заедно с българите там. Този грабеж, заедно с грабежа на Нишкия санджак са потвърдени по късно с Берлинския договор.

3. През 1913 г Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България, протака провеждането на арбитража, заложен в сръбско-българския съюзен договор от 1912 г., подпомага с разузнавателни действия сръбско-гръцкия съюз , дезорганизира действията на българското правителство и българската армия чрез своя посланик в София, Неклюдов и руските подлоги - цар Фердинанд, Иван Гешов, Стоян Данев и генерал Радко Димитриев / Наполеончето/ .

Освен това чрез извънредния си и пълномощен посланик в Цариград Михаил Гирс подтиква Турция да се намеси в Междусъюзническата война, който посланик казва на турските държавници, че турската армия може да навлезе до Марица!

В резултат на всичко това от българското землище са заграбени както следва:

1. От Сърбия- цялата Вардарска Македония в размер на 27500 км2.

2. От Гърция- цялата Егейска Македония в размер на 21300 км2.

3. От Турция – цялата Източна Тракия в размер на 14500 км2.

4. От Румъния – Южна Добруджа в размер на 8000 км2.,която по-късно през 1940 г. съгласно Крайовската спогодба е върната на България.

Тук непременно следва да се знае жестокия факт, че по време на Междусъюзническата война ,турци, гърци, сърби и румънци провеждат безмилостно варварско етническо прочистване на завладените територии, което прочистване е най-жестоко и повсеместно в Източна Тракия, Вардарска и Егейска Македония!

Изобщо Междусъюзническата война, проведена под егидата на Русия е най-голямата, най жестоката , най убийствената катастрофа за българския народ в цялата ни история!

България загубва 93400 км2 територии,/населени с над три милиона българи /,почти равни на днешна България, а българското землище е фатално и безвъзвратно разпокъсано!


С РЕШАВАЩАТА ПОМОЩ НА РУСИЯ!!


За да бъдем напълно точни, следва да отбележим и факта, че без пряко руско участие са ни взети в Ньой, Западните покрайнини и Струмишко в размер на 2430 км2 и Западна Тракия в размер на 8200 км2!

Горните факти до сега са премълчавани и замазвани , за да не се засегне „братската, славянска, православна Русия”!

Но ГОРЧИВАТА БЪЛГАРСКА истина вече следва да се знае ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН:

И тя е:

БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ И С АКТИВНО НЕЙНО УЧАСТИЕ, БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЛИЩЕ Е ОКАСТРЕНО С 93400 км2 български земи , населени с над три милиона българи.

Но и това жестоко разорение явно не е достатъчно за отявлените българомразци - руските управници!

Затова сега са се юрнали да помагат на българоизтребителката Сърбия да заграби Пиринския край и да унищожи нови 300000 българи там чрез подкрепата си за богохулната антибългарска теория, македонизъм и за сръбската терористична банда ОМО"Илинден"!

Тези потресаващи факти следва да ги научат и всички политически мекерета и продажници у нас, които търсят най-големите врагове на България и българския народ навсякъде по света, но не и там където трябва – сред отявлените българомразци – всички руски държавници през 19 , 20 и 21 век!

Разбира се и всички руски колониални еничари след 1944 година , които донесоха на нас българите, четвъртата национална катастрофа след 1989 година .

Когато с високи данъци ,ниски доходи и най различни тормозещи българското производство и земеделие ,с глад и мизерия намалиха нашия народ с 2,5 милиона души.

При това днешните руски колониални еничари и вместо да вземат мерки за спиране на УБИЙСТВЕНАТА демографска криза, ТЕ днес гнусно и позорно ,като същински мародери , се възползват от имената на починалите българи, за да си увековечават властта .

Затова днес нашите управляващи руско болшевишки колониални башибозуци не прочистват избирателните списъци от 1200000 /ЕДИН МИЛИОН И ДВЕСТА ХИЛЯДИ/ МЪРТВИ ДУШИ.

Които мъртви души им дават възможност да вкарат в парламента всякакви политически кьопавци и дебили , които освен че спират нормалното ни развитие, съсипват и рушат всичко до което се докоснат и допълнително ни срамят и позорят пред света.

Това ще се види и при следващите избори .

Които отново ще донесат радост за руските колонизатори с узаконяването на власт на тотални некадърници и вредители на власт за продължаване на руската убийствена политика срещу българите !!!

Защото колкото е по зле положението у нас ,толкова по добре, по радостно и по благоприятно за тях, защото съсипването и унищожаването на българите ги приближава до мечтата им да владеят българските земи, БЕЗ БЪЛГАРИТЕ В ТЯХ !!!!




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...