четвъртък, 17 август 2023 г.

Представете си

 Представете си сега как някой бабаит идва с няколко като него в дома ви, настанява се с миризливата си ватенка в спалнята на родителите ви и настоява да го изхранвате, като междувременно изна(илва сестра ви, npeбuв@ брат ви и у*ива баща ви.

После взима на майка ви хубавите градски рокли и обувки, като я принуждава да се облича в престилка, да носи галоши и да готви за него и другите бабаити с него.

Сетне забранява във вашата къща да се свири и слуша джаз, както и всякаква хубава музика, която той нарича буржоазна.

На всичкото отгоре дава къщата, барабар с двора и магазина, на братовчед ви, който е мал0yмeн, но е от онези, дето се ориентират бързо в ситуацията и няма проблем да приеме това щедро предложение, защото иначе винаги ще трябва да бачка. А сега управлява, пък вие бачкате.

На всичкото отгоре този бабаит е чужденец и кара децата ви да учат неговия език.

Нямате право да излизате от къщата, ако бабаитът не ви позволи през братовчеда.

Освен това непрекъснато и навсякъде ви подслушват и наблюдават.

Накрая със същия този братовчед бабаитът слага навсякъде своите портрети с ватенката и пушката в ръка - за да не забравяте какво ви чака, ако решите да си поискате обратно къщата.

Ето, обаче, че бабаитът се разболява и вие си вземате обратно къщата!

Опитвате се да поправите всичко, братовчедът с неговите деца правят всичко възможно, за да ви попречат.

Бабаитът, макар и болен, продължава да настоява, че къщата му принадлежи и е оставиш временно там братовчед ви, дето главата му е слабото място.

Водите много битки с бабаита и подчинения му братовчед, не винаги успешно, но през цялото време тоя портрет на човека, който изна(илва сестра ви, npeбuв@ брат ви и у*ива баща ви, виси навсякъде в дома ви.

И решавате, че макар един куп други неща да трябва да се оправят, то вече е крайно време, спешно е поне тоя гнусен портрет да свалите на първо време от хола си, където се събирате цялото семейство, а и където идват и всички гости.

И точно за тоя портрет братовчеда и децата му казват "Ааа, недей, това е част от нашата история! Не бива да го махаме."

"Да", казвате вие, "ама е срамна част от историята и ако е толкова важно, нека го сложим в мазето, където можете да го показвате, ако някой иска да го види... Или да го сложим в онзи килер, където сложихме и другите неща от този период..."

Но братовчедите настояват - портретите на онзи, който изна(илва сестра ви, npeбuв@ брат ви и у*ива баща ви трябва да висят из цялата къща, като особено много държат на тоя в хола, защото е най-голям.

-------------

Махнете гнусния руски тотем на убийци, изнасилвачи и побойници от окупаторска армия, чиято единствена жертва в България са онези, дето, след като застрелват пазача, изпиват цистерна с метилов алкохол на гара Бургас.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.