Храната през комунизма беше качествена и истинска??
Колко беше качествена могат да споделят само хората живяли оново време. Публична тайна беше, че който е стъпил на бригада в преработвателен комбинат от хранително вкусовата индустрия, НЕ вкусваше съответната продукция. Легенди се носеха за мръсотията, нехайството и саботажите, които работническата класа прилагаше ежеминутно.
Предлагам да разрушим един устойчив мит, в който вярват дори българи родени след 1990 г.!
Разкажете вашата версия за вкусната, чистата, истинската ХРАНА по времето на СОЦ-а!
Предварително условие е да оставим настрана ''самозадоволяването" или домашното производство, което несъмнено е имало своите добри страни. Така е и днес, който не го мързи , би могъл да си произведе сам чиста и екологична храна. Дискусията е за това , което ни се предлагаше по магазини, ресторанти и въобще ''общественото хранене", за което соцжалеещите твърдят, че е било на световно ниво.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.