Последователи

събота, 9 септември 2023 г.

Много подходящо комунистите поставят годините 681 и 1944 на своето знаме - своеобразен некролог на българската държавност.

 Днес се навършват 79 години от Третата национална катастрофа - най-страшната и необратима от тях. 

На днешната дата България става част от света на мрака, тиранията и деспотството.

На днешната дата на власт идват хора, които за 45 години причиняват на народа ни разруха морална, духовна и социална, която османците не постигнаха и за 450 години. 

На днешната дата България попадна в ръцете на хора, които отровиха природата, съсипаха културното наследство и предадоха държавата и ресурсите й в услуга на Империята на злото.

На днешната дата, на власт дойдоха хората, които унищожиха науката в България и я деформираха така, че днес още се борим с гнилото наследство. Ако след 1944 г. са се появили качествени изследвания, това е било въпреки, а не заради тоталитарния строй.

На днешната дата, на власт дойдоха хората, от които се роди днешната мутрокрация.

На днешната дата на власт дойдоха хората, които убиха музиката, литературата и изкуството и ги подчиниха на гнилия комунистически идеал. Ако след 1944 г. се е появило нещо стойностно, то то се е появило въпреки, а не заради БКП.

Днес е без всякакво съмнение дата, черна колкото деня, в който османските знамена се развяват над Търново и Видин. Днес е дата по-страшна от Ньой, днес е ден, по-разкъсващ за народа ни от Берлинския конгрес. Днес е денят, в който бележим угасването на европейската цивилизация у нас и възхода на евразийската диващина за следващия половин век. Днес не е празник, а ден на национален траур. Много подходящо комунистите поставят годините 681 и 1944 на своето знаме - своеобразен некролог на българската държавност.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...