Последователи

неделя, 22 октомври 2023 г.

СРАМ И ПОЗОР

 СРАМ И ПОЗОР

(но не за хитрите саудитци, а за тъпите европейски неомарксисти-либерасти)

Докато европейските страни биват поучавани и обвинявани, че не приемат достатъчно бежанци от Палестина, Саудитска Арабия, която не е приела досега нито един палестинец, разполага със 100 хиляди мебелирани и климатизирани палатки, разположени в град наречен Мина, недалеч от Мека, в които биха могли да приютят над 3 милиона души.

Палатките са направени от висококачествена материя и са с размер 8 на 8 метра. Били построени от саудитското правителство през 90-те години на миналия век. Те са модернизирани през 1997 година, като са подсигурени срещу пожар. Те са разделени на отделни лагери от по 10 палатки, всеки от които разполага с кухня и баня и тоалетна. Разпръснати са в живописна долина с площ 20 квадратни километра. Те се използват само 5 дни в годината от пристигащите от цял свят поклонници за мюсюлманския Хадж. През останалата част от годината градът Мина остава почти пуст.

Така и си стоят празни в очакване на друг вид бежанци, различни от палестинските (джипситата на харапският свят) тия СТО ХИЛЯДИ ПАЛАТКИ?!!

Но в "защита" на коравосърдечните саудитци Ross Yankov би желал да ги "похвали":

Е, вярно е, че сауди-харапите отказват да приемат в родната пустиня палестински терористи, но за сметка на това е предложила да построи 200 джамии за 500-те хиляди палестински бежанци , очаквани да бъдат посрещнати с овации в християн-либерастна Европа през следващите няколко месеца.

Рос Янков



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...