Последователи

събота, 21 октомври 2023 г.

Красавицата Крисия и грозните коментари 🎤👩🏻




 Скоро попаднахме на една много грозна статия относно Крисия,тя беше със следното заглавие "БЕЗ КАПКА СВЯН: Крисия извади бомбите на показ!"







Първо искаме да уточним,че за нас Крисия е страхотна,млада,скромна,добре възпитана и красива дама,да не говорим за прекрасния чуруликащ глас,който има. Талант и скромност в едно много рядко се срещат вече,винаги сме си мислили,че за такъв тип хора не биха могли да намерят какво жълто и лошо да напишат,но ето вече попаднахме и на това. Докато беше на Евровизия преди години всички се гордееха с нея и я подкрепяха,но когато става въпрос да оплюете някой,винаги сте на първа линия,явно злобата храни тъжните,комплексирани души на някои хора. Искаме само да вметнем,че повечето коментари са изключително неадекватни - първо Крисия не е на 12 години,а на 19 години. Второто нещо е,че в рекламата й няма нищо пошло.  Женското тяло е красиво и трябва да се подчертава семпло и загадъчно,не е нужно всяка жена да се покрива от долу до горе с дрехи,за да не я осъди някой комплексар. 
Нашият съвет е да бъдете по-добри и по-широкоскроени! А на Крисия може да пожелаем само успехи и винаги напред,нека бъде все така лъчезарна! 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...