понеделник, 18 декември 2023 г.

Клякат пред Тито и Сталин

 Част от хората в средите...които най-силно са викали за неутралитет по времето на Втората световна война...са били същите, които в последствие са били най-самоотвержените съдници на българският елит...същите които ей така решават в Македония с куршуми и огън да се създаде "македонската нация", като дават съгласие за решението на Коминтерна за Македония взето още през 1934-та година и клякат пред Тито и Сталин, същите, които фанатично са крещели срещу успешни български нормални, морални, имотни и прогресивни хора "Убийте фашиста"," Предател"...същите които са нямали нищо против да се интернират семействата на истински български герои сътворили чудеса от храброст на бойното поле през Балканските и Първата световна война!

Цар Борис Трети изключително успешно е успял да маневрира, за да не се включи българската армия в най-отвратителната месомелачка в историята на човечеството - Втората световна война, докато в същото време милиони са измирали - пронизани от куршуми, разкъсвани от бомби, екзекутирани масово, като пилета на заколение...в тежки и кръвопролитни бойни действия Българската армия влиза след като мечтата на определени "неутрални" среди се изпълнява - червената армия влиза в България и фактически окупира страната.

Никой, абсолютно никой не може да ме убеди, че неутралитета е гаранция за сигурност и независимост, особено при положение че подобни неща са се случвали в миналото в нашето отечество!

Помнете кои "сили" и "движения" съвсем съзнателно са забранявали паметта на велики български герои, като ген. Иван Колев, кои "сили" са убили синовете на мъже като Полковник Борис Дрангов и Генерал Данаил Николаев и много, много други бранители на свободата!

Всеки иска мир, но да ходиш с розови очила или да се надяваш, че като си зариеш главата в пясъка си свободен и независим е не само наивно и глупаво, но и изключително, изключително опасно!

Историята трябва да се знае и помни, за да не се повтарят най-пагубните и щрихи!!!

Да живее свободата!

Да живее България



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.