събота, 19 август 2023 г.

Да подарим ли България ?

 Тази публикация ми прилича по - скоро на "нека подарим Българската територия на Русия и ние нямаме нищо против да забравим и език и история и да го заместим с Руската".....


Кога Русия е казала нещо срещу България? Постоянно, откакто същества...


 - В Римски документи се спомена, че още през 320 година има Българска държава над Стара Планина и над Дунавската равнина, Русите отричат това. Те твърдят, че ние сме Авари, брадати и монголи - за справка Велика България, която по територия е на мястото където се водят сега сравнение и на изток огромна част от днешните Руски територии, от която все пак е и Кубрат Дуло се е борила с година с Аварите, Русите отричат това. 


 - Волжките Българи. Русите не са много и за тая идея. Те отричат да има някаква държава, според тях са си група племенни съюзи (глупости). Как е изчезнала Волжка България? С Монголите. Колко от Вас знаят кога е създадена Руската държава? Еми поява се една от 900 година, ама по - скоро Московско царство, което успява да стигне до Киев (вече превзет от скандинавските племена) и го 'освобождава' като изгаря почти всичко живо и не живо. Но не са можели да разбият Волжките Българи на изток от тях. Скоро четох една статия, не я вземам все още за абсолютна истина, но авторът ѝ описваше битките на Волжките Българи срещу Монголците и твърдеше, че те почти са се отказали, но като са научили, че Московците са нападнали Волжките Българи в гръб, мислейки си, че ще разбият и тях и монголците, съвсем се надъхали и са помонголчили всичко до Москва. Така, че отново Московско царство се появява чак след около 1350 година и по - късно става Русия.


 - След нашето освобождение, така наречено освобождение, Русите всъщност не ни освобождават точно, те си имат договорки с Турция за преразпределяне на териториите ни в разрез с исканията на Австро-Унгария, Англия и Франция при подписването на Санстефанския мирен договор, който съвсем не се подписва на 3ти март, а през февруари. След което нашата съдба е напълно в ръцете на Русия. Всички административни постове са заети от Руски офицери и Българин няма право да се занимава с делата на държавата.


- Напълно са против съединението на България, дори още повече, веднага след 'освобождението' ни подкокоросват Сърбите да ни нападат постоянно, целта е била да превземат част от Територията ни, след което да ни обявят война и тъй като няма как да не им признаят тези територии, а това по план до Пловдив както обикновено Русите са направили отделна договорка извън договореното с Великите Сили, т.е. отново крои планове зад гърба на тези, с които уж е съгласна. Изобщо не се говори за много Българи от Пирдоп, Димитровград и други Български селища, които дават всичко от себе си за да спрат Сръбските нападения. Няма проблем всички умрели за това се забравят в историята, важен е руския паметник. Но и тогава плана да Русите не сработва, първата причина за това е журналист, който описва всичко, което се случва в България и докладва директно в Англия, буквално си работи като чист шпионин. Е', Англия първа заподозрява плановете на Русия и естествено знаейки какво се очаква да се случи в България обявява враждебни действия към Русия, ако те не се изтеглят от България. По - късно Австро-Унгария се включва към решението на Англия, Русия няма избор трябва да се изтегли. Следва Съединението, след което нападението обявяването на войната на Сърбия срещу България със съответния обрат изненадал всички, като никой не е очаквал такъв боен дух и бойна сила от Българите.


- Първата Световна Война. България е нападната от Русия. В като в края на Първата световна Война Русите пак предлагат България да бъде унищожена и преразпределена, тогава пак сме спасени, но този път не от Англия, а от Америка, Удроу почти обявява война на Антанта защитавайки ни. Удроу е познавал добре историята ни и отпреди Турското Робство. 


- В края на Втората Световна Война отново сме в ноктите на Русите и там вече трябва всеки да е по - добре запознат с доста събития, включително изселвания, които са се случили, благодарение на Червената Армия. Пренаписва н се историята, която и до ден днешен е различна от това, което се учи в други държави за България. Избива се голяма част от интелигенцията ни. Ние отново влизаме в робство буквално казано поради редица фактори. Не може да се търгува с други държави, не може има собствено производство, всичко трябва да е с руски 'патент'. Ограбени сме тотално.


 - Съвсем скоро в Руска телевизия показаха една руса говорителка, на не знам си кой министър, която директно каза, че България за тях не е проблем в превземането ѝ, ние сме слаби и вече почти цялото ченоморие е тяхно, разделени сме и ще ни присвоят бързо.


Та толкоз от мен за това кога Русия е била казала нещо против България, макар, че има доста още неща по темата и чисто Ви преминаване под Руското знаме.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.