Последователи

понеделник, 7 август 2023 г.

34 години обществените медии ни внушават, че в България след 1989 г. има страхотен бум на престъпността.

 ИМАШЕ ЛИ ПРЕСТЪПНОСТ ПРЕЗ КОМУНИЗМА?


34 години обществените медии ни внушават, че в България след 1989 г. има страхотен бум на престъпността. По-лабилните зрители на масовите телевизии със сигурност мислят, че живеят в една Европейска Сомалия или минимум Афганистан. Държави, които отдавна за загубили табелата "правова държава", през годините. Това са страни където родовото чувство за мъст и кръвното право все още съществуват. Такава ли е наистина България? 

Да се качим на машината на времето и да се върнем 40-50 години назад и да сравним! Все пак хибридната пропаганда от години ни шепне как по времето на Комунизма било спокойно, безаварийно и доходно - с една дума, "Земния рай", който изгубихме. Парадоксално е, че дори младежи раждани след 1990 г. са твърдо убедени, че "ТОГАВА беше по-спокойно".

А сега да разгледаме криминалните сводки от ОНОВА време и просто да сравним цифрите! 

На пръв поглед боде очите, че тежките криминални случаи ( убийства, изнасилвания, грабежи) са много повече от сега. Отделно се забелязва, че жертвите на ПТП са много повече , при съвсем символичен брой МПС, в сравнение със днешни дни. 

Чудите се как е възможно? Ами просто е - "средствата за масово осведомяване" ИЗОБЩО не споменаваха за каквато и да е престъпност, а днес ни я навират в очите всяка вечер в 19 часа - подробно и напоително. Естествено, че повечето нормални хора биха предпочели да живеят в ОНАЗИ, аквариумната БЪЛГАРИЯ, а не в днешната . 

Ето така работи хибридната, лъжлива пропаганда !

А сега разгледайте криминалните сводки от онова "ЗЛАТНО" време и ще се ужасите!























Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...