Последователи

четвъртък, 27 юли 2023 г.

ЗАЩО 22 СЕПТЕМВРИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОФИЦИАЛНИЯ ДЪРЖАВЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ ?

 ЗАЩО 22 СЕПТЕМВРИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОФИЦИАЛНИЯ ДЪРЖАВЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ ?

Повечето българи вече прекрасно знаят и са твърдо убедени ,че 3 март не трябва да бъде официалния национален празник на нашата Родина И ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НОВ ,ИСТИНСКИ ОБЕДИНЯВАЩ БЪЛГАРИТЕ ДЪРЖАВЕН НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!!!

Защото не може денят на окупацията на милата ни татковина от най ожесточения враг на България и българския народ да бъде празник , а още по малко и национален официален празник.

Защото не може да празнуваме заедно с държавата ,която не само ни е причинила най много вреди на народа ни в последните три века , но и днес денонощно ни вреди във всички направления и ни погубва чрез своите озверели ,алчни и безродни руско болшевишки колониални еничари.

Не може обаче да ни бъде национален и официален държавен празник и 22 септември поради следните причини:

1.Датата 22 септември е прекалено много свързана с цар Фердинанд Сакскобурготски , който :

а/ е доведен в България от Азиатския департамент на Русия .

б/ подпомага убийството на НАЙ ВЕЛИКИЯ НИ ДЪРЖАВНИК В НОВОТО ВРЕМЕ СТЕФАН СТАМБОЛОВ.

в/ е подкупен от Русия с три милиона златни франка за да подпише пагубния за нас сръбско български договор от 1912 година.

г/Дава заповед за започване на Междусъюзническата война ,с която допринася за най голямата национална катастрофа на българския народ в цялата ни история.

А за да бъде катастрофата по голяма и по жестока ,назначава за главнокомандващ армията некадърника и руски ибрикчия генерал Радко Димитриев /Наполеончето/.

С която катастрофа стотици хиляди българи от Източна Тракия, Егейска и Вардарска Македония са избити , ограбени ,прогонени , а милиони българи поробени от ново ,и то много по жестоко и геноцидно от турското робство ,това на „православните „ гърци , сърби и румънци.

д/През 1907 година извършва поредното гнусно национално предателство като подписва предателски договор с Русия , с който договор:

- Предава върховното ръководство на външната ни политика на Русия във всичко що се отнася до македоно - одринския въпрос!!!

България се задължава да не повдига самостоятелно този въпрос ,нито в бъдеще да се опитва да го разрешава с въоръжена сила?

- България се задължава на територията на страната да потъпква всяко македонско движение и особено да арестува всички образуващи се на нейна територия чети.

- Правото да обявява война и да сключва мир се предоставя на Русия!!

И на базата да тези ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛСТВА ,РУСИЯ РАЗРЕШАВА БЪЛГАРИЯ ДА ОБЯВИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТУРЦИЯ.

И разбира се, за да се сбъдне мерака на Фердинанд Сакскобурготски да се обяви за цар.

е/Цар Фердинанд осребрява влизането на България на страната на тройния съюз с огромен подкуп от Германия в размер на 25 милиона марки. А след войната на два пъти получава от германското правителство по един милион марки и годишна пенсия в размер на 120000 марки.

2.Датата 22 септември отново е пряко свързана с Русия – най ожесточения враг на българщината в последните три века , най върлия враг на българите в Македония и причинителя на най много беди на народа ни в новото време.

И то свързана чрез един унизителен договор , от който полза имат само Русия и Фердинанд Сакскобурготски .

Датата е свързана с господаря на управниците ни ,които чрез високи данъци и ниски доходи умишлено причиниха най жестоката ни демографска катастрофа в цялата ни история.

Която катастрофа намали населението на България само за 30 година с ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА ДУШИ.

Не може националния ни празник да лежи на ДОЛНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ НЕЙНИЯ ЦАР и неговата зависимост от най върлия ни душманин в цялата ни история.

3.Обявяването на 22 септември за национален празник ще увеличи мераците на Сакскобурготската фамилия за връщането на монархията в най уродливия и вид .

Още повече че нито Симеон Сакскобурготски ,нито някой от наследниците му не само че не са направили НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ , НО И ДАЖЕ НЕ СА КАЗАЛИ НИТО ЕДНА СВЯСТНА ДУМА В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ ,БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРЩИНАТА.

Единственият им аргумент за безкрайните мераци за царската корона на България е наследствения .

И разбира се познатия мерак за власт , пари , имоти ..

Затова казвам:

22 СЕПТЕМВРИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВАВА ЗА НОВ ДЪРЖАВЕН ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ.

За такъв следва да се обяви ШЕСТИ СЕПТЕМВРИ!

Наш ,български , обединяващ , съединяващ !!!

НА КОЙТО ПРАЗНИК ДА СЕ ВЕЯТ НАШИ БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА И ДА НЕ НИ СЕ НАТРАПВАТ НИТО ПСЕВДО ОСВОБОДИТЕЛИ ,НИТО РАЗНИ БЕЗПОЛЕЗНИ РУСКО ЗАВИСИМИ БОЛНИ МЕРАКЛИИ ЗА ПОЖИЗНЕННА ВЛАСТ ,ПАРИ И БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ИМОТИ.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...