Последователи

четвъртък, 13 юли 2023 г.

РУСИЯ – ДЖЕЛАТИНЪТ НА МАКЕДОНИЯ

 РУСИЯ – ДЖЕЛАТИНЪТ  НА МАКЕДОНИЯ 


През септември 1902  година поетът революционер Яворов в статията си Шипка изрича едно знаменателно прозрение :

„Освободителят на България стана ДЖЕЛАТИН НА МАКЕДОНИЯ!!!

За голяма всебългарско съжаление ,това прозрение се оказа и жестоко и съдбоносно убийствено пророчество!

Защото Яворов е отчел антибългарската политика на Русия до онзи момент .

Която жестока и  безмилостна политика след 1902 година още повече засили общо противобългарската си дейност и особено убийствената си дейност срещу българите в Македония!

Историята ясно ,точно и категорично  посочва РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА СРЕЩУ  БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ от 1902 г та до днес:

1.Всеотдайна  подкрепа за   сръбската и гръцка пропаганда в Македония във всички направления.

2.Явна и прикрита подкрепа и насърчение  на антибългарските действия даже и на турските поробители!

3.Русия заплаши България да не помага на въстаналите българи от Македония през Илинденската  1903 година.

4.Открити и прикрити действия срещу българската революционна организация в Македония.

5.Убеждаване и принуждаване от руските консули на българите от Македония да се сърбизират.

6.Русия организира ,координира и проведе в съюз със Сърбия, Гърция ,Румъния , Турция и гнусния слугинаж на  управляващите България Първата ни  национална катастрофа през 1913 година.

С която неописуемо жестока национална катастрофа бе поставено началото на дивия и варварски православно християнски геноцид над българите в Македония.

7.Русия участваше с 50 000 войници срещу България във Първата световна война на Македонския фронт.

Освен 200 те хиляди на Добруджанския фронт.

8.След болшевишката революция през 1917 г , Съветска Русия поведе тотална война срещу ВМРО – единственият надежден защитник на поробените българи в Македония.

9.По доклада на чешкото посолство в София от 18.09.1924 година „съветското злато“ е причината за убийството на Великия Българин Тодор Александров!

10.Руско съветския слуга Кимон Георгиев съсипа ВМРО – единствената надежда на поробените българи от Македония.

Унищожи великата организация ,от която Турция, Сърбия и Гърция трепереха до последно!

11.Руско болшевишката престъпна шайка Коминтерна възкреси сръбската идея на Стоян Новакович за налагане на македонизма като способ за откъсване на българите от Македония от  българския им корен.

12.Съветска Русия  помогна на своя агент Тито да наложи с жесток терор македонизма във Вардарска Македония като официална управленческа доктрина там.

За налагането на която в БЮР Македония бяха избити над 30000 българи, над 200000 бяха измъчвани по титовите зандани , над 200000 бяха прогонени от родните им места  и бяха проведени  над 700 политически процеса срещу българи.

Чиято единствена вина е била, че са били българи.

13.Съветска Русия наложи на своето престъпно протеже Георги Димитров /Жоро Мастиката /да проведе позорната македонизация на българите от Пиринския край.

14.Днес в руските университети продължава да се изучава сръбско руската ГЕНОЦИДНА  антибългарска измишльотина македонски език.

15.Русия днес е най яростния защитник на всички македонистични лъжи ,кражби ,фалшификации и фантасмагории, СЪЧИНЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ!

16.Всички руско зависимите управници и дипломати от цяла Европа днес  са яростни защитници на македонистичния геноцид над българите в Македония!

И искат да го направят официална политика на ЕС и НАТО:

а/Управници и дипломати от  Германия : Ангела Меркел, Хайко Маас , Олаф Шолц, Аналена Бърбок !

И специалния пратеник на Германия за Западните Балкани – Мануел Сарацин.

Даже  болшинството от депутатите в  германския Бундестаг направиха  македонистичните геноцидни лъжи ,кражби ,фалшификации ОФИЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ГЕРМАНИЯ.

Злите езици говорят ,че за това престъпление срещу Германия ,Европа ,човечеството и българщината,  освен партийно поръчение , македонистичните германски депутати са получили и тлъсти комисионни??? 

Освен тях, в подкрепа на сръбско руско болшевишкия МАКЕДОНИСТИЧЕН геноцид над българите в Македония много ярко се изявява и немско болшевишката медия Дойче веле!

б/представителите на ЕС начело с Улсула фон дер Лайен и комисарят по разширяването са най ревностните поддръжници на сръбско руския македонистичен геноцид над българите в Македония.

в/Официална Франция начело със самия и президент Макрон ,който услужливо и престъпно иска да премахне историята от условията за влизане на Македония в ЕС.

г/най различни РУСКО  зависими в една или друга степен управници и дипломати от цяла Европа също открито станаха съучастници в македонистичния геноцид над българите в Македония: Анджей Дуда , Марк Рюте, Себастиян Курц, Милош Земан , Зоран Миланович!

г/Изненадващо в подкрепа на престъпниците по Конвенцията за геноцида над българите в Македония се присъединиха няколко конгресмени от САЩ – Клаудия Тени, Уилям Кийтинг, пратеникът на САЩ за Западните Балкани Гбриел Ескобар и даже посланикът  на САЩ в Македония ,г-жа  Анжела Агелер !

Според мен за всички тях корена  и обосновката на тази тяхна престъпна подкрепа за македонстичния геноцид над българите в Македония трябва да се търси в някаква зависимост и изгода от Русия ,Сърбия и Македония.

17.В днешно време особено всеотдайна подкрепа на престъпниците по конвенцията за геноцида в Скопие оказва руския посланик там Сергей Баздникин:

Който във въпиещото си българомразие стигна до там ,че да прави етнически македонци и ВЕИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ ОТ МАКЕДОНИЯ – ДИМИТЪР И КОНСТАНТИН МИЛАДИНОВИ.

И понеже не си опреснява историческите познания г-н посланика  ,започна да мародерства и Кръстьо Мисирков, като го определя  като истински „македонец“!!

Независимо че в дневника си  ,издаден и в Скопие  ,истинският патриот Мисирков категорично се самоопределя като македонски българин.

18.Днес руските управници и дипломати продължават да се надпреварват да ни приказват общи приказки в посока на „вековна ,братска ,славянска ,православно християнска дружба „!!

Особено като наближи трети март или 24 май!!!

И да ни натякват ,че сме им били задължени да гроб!

Че трябва да им търпим  колониалното робство  едва ли не докато ни има и докато ги има.

Но никой от тези „братсващи и задължаващи ни „  руски политици и дипломати не казват НИТО ДУМА ЗА РУСКАТА ВЕКОВНА УБИЙСТВЕНА ,ДЖЕЛАТСКА ПОЛИТИКА срещу българите от Македония!

Която е част от общата руска убийствена политика срещу България и българския народ!

Не казват ,независимо от откровените РУСКИ признания в тази посока от по старото време:

1.Руският консул в Солун Иван Ястребов:

Македонската българщина е едно грозно заблуждение, историческо и етническо и аз ще изкореня това заблуждение./Стоян Михайловски, 1901/

2.Руският консул Машков в Скопие:

„Вий не сте българи, а сте сърби.Тук няма ни един българин.“./Стоян Михайловски, 1901 г/

3.Руският дипломатически агент Бахметиев към Борис Сарафов/:

„..и вашата организация тук и оная там ще отидат на пух и прах“/Борис Сарафов, спомени/

4.Руският посланик в Цариград Зиновиев:

„Македония в никакъв случай не може да бъде българска“ /Генов Г.П./

5.Руският цивилен агент Николай Демерик:

„Вие трябва веднъж завинаги да се откажете от мечтата, че Македония някога ще Ви принадлежи….

…..една от главните ни сега задачи е да омаломощим това болшинство/българското/, да го направим еднакво силно с другите меншества..и ако може да го сведем под тях…/Революционен лист 1906, декември /.

След тези красноречиви думи на руски дипломати трябва задължително да посочим думите на руския консул Ястребов, които той изрекъл на забележките за неговата ожесточена антибългарска политика:

„Вий сте чудни хора !Нима вий си въображавате, че аз работя по свои частни побуждения. Аз съм проводник на идеите на моите началници.Каквото ми диктуват свише, туй върша.““/Ст Михайловски, 1901 /.

Тези красноречиви примери категорично показват, че и руският консул в Скопие Сергей Баздникин просто продължава вековната антибългарска политика на Русия спрямо българите на Балканския полуостров и особено в Македония.

Затова руските управници ,посланици и други дипломати досега и в бъдеще яростно бранят и ще бранят СРЪБСКО РУСКО КОМИНТЕРНОВСКИЯ МАКЕДОНИСТИЧЕН геноцид над българите в Македония.

Независимо от милионите исторически доказателства, че македонски език и македонската нация са две сръбско руски гнусни анти християнски, анти славянски, античовешки стопроцентови лъжи, специално изобретени за сърбизиране на българите в Македония.

Независимо от повтаряните до втръсване от тях на милион процентовите лъжи за братска славянска ,православно християнска дружба и зависимости.

Жалкото е, че в България все още се срещат наивници и отродени еничари, които вярват на Русия и на нейните управници и които вярно служат на вековната, постоянната, ожесточената българоунищожителна ,джелатска политика на Русия!

И които все още не са разбрали и не искат да разберат прозрението и пророчеството на поета революционер Пейо Яворов:

РУСИЯ Е ДЖЕЛАТИНА НА МАКЕДОНИЯ!!

А историята потвърди хилядократно  ,че Русия е вековния джелатин не само на Македония ,но и на България ,на всички българи и на всичко българско у нас и по света.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Генерала който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, французи. италианци и руснаци

 На 25 януари 1945 година, умира великия български генерал Тодор Кантарджиев, който се би храбро срещу сърби, турци, румънци, англичани, фра...